Zatiahnuté
Bratislava
Leopold
15.11.2025
Andrea Verešová doma zabodovala receptom na lievance: Jej manžel sa na ne okamžite vrhol a...
Zdielať na

Andrea Verešová doma zabodovala receptom na lievance: Jej manžel sa na ne okamžite vrhol a...

Andrea Verešová

Zdroj: TV JOJ

Hoci by to na ňu málokto povedala, Andrea je šikovná kuchárka. Ak je doma a má čas, svojej rodine nielen pravidelne varí, ale aj pečie. A vyzerá to tak, že doma sú z jej kulinárskych výtvorov nadšení!

Bývalá misska pravidelne cvičí a zdravo sa stravuje. Ak je práve doma, svojej rodne rada varí a nie je pre ňu problém napiecť chutné domáce koláče a urobiť aj rôzne dezerty.

Tentoraz sa podelila o recept na jablkové lievance, na ktorých si pochutnal aj jej manžel Daniel. A ten si ich nevedel vynachváliť! Ich príprava je naozaj jednoduchá a zvládne ju každý. 

Ako sa stravuje? 

Verešová na sebe tvrdo maká, venuje sa viacerým športom, cvičí jogu a je stále v pohybe. Pozor si dáva aj na stravu a na jej tanieri by ste vyprážané rezne často nenašli. Pochutná si na jedlách bohatých na výživu, z ktorých nepriberie. "Často sa ma pýtate, ako sa stravujem a ako môžem byť taká štíhla aj napriek tomu, že stále varím a pečiem. Samozrejme, pravidelne cvičím, ale iba to nestačí. Dôležitá je strava...Sama uprednostňujem ľahšiu medzinárodnú kuchyňu bohatú na vlákninu, vitamíny a omega3 kyseliny (ryby). Obľúbila som si kombinovať rôzne zeleninové šaláty a miešať ich s quinoou, cícerom, šošovicou alebo mladou fazuľkou, avokádom, mrkvičkou, brokolicou a pod. Sú to pre mňa chutné jedlá, ktoré mi dodávajú veľa vitamínov a hlavne sa po nich cítim dobre, plná vitality a energie... Verím, že hlavná je vyvážená, pestrá strava bez veľkého množstva uhľohydrátov a rafinovaných cukrov..." opísala svoj jedálniček v minulosti Andrea.

Ingrediencie:

  • 1 hrnček kefíru alebo mlieka
  • 2 hrnčeky polohrubej múky
  • 2 vajcia
  • 1 prášok do pečiva
  • 2 lyžice cukru
  • kvapka oleja, aby to nelepilo
  • 2 nastrúhané jablká

Postup: 

Všetky ingrediencie spolu zmiešame. Z cesta pomocou lyžice urobíme na panvici placky a opečieme. "Placky potom obaľ vo zmesi práškového cukru a škorice," dodala svoj tip Verešová. 

andrea veresova recept na lievance

Instagram/andreaveresovaofficial

Súvisiace články

Najčítanejšie