Andrea Verešová doma zabodovala receptom na lievance: Jej manžel sa na ne okamžite vrhol a...
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: TV JOJ
Hoci by to na ňu málokto povedala, Andrea je šikovná kuchárka. Ak je doma a má čas, svojej rodine nielen pravidelne varí, ale aj pečie. A vyzerá to tak, že doma sú z jej kulinárskych výtvorov nadšení!
Bývalá misska pravidelne cvičí a zdravo sa stravuje. Ak je práve doma, svojej rodne rada varí a nie je pre ňu problém napiecť chutné domáce koláče a urobiť aj rôzne dezerty.
Tentoraz sa podelila o recept na jablkové lievance, na ktorých si pochutnal aj jej manžel Daniel. A ten si ich nevedel vynachváliť! Ich príprava je naozaj jednoduchá a zvládne ju každý.
Ako sa stravuje?
Verešová na sebe tvrdo maká, venuje sa viacerým športom, cvičí jogu a je stále v pohybe. Pozor si dáva aj na stravu a na jej tanieri by ste vyprážané rezne často nenašli. Pochutná si na jedlách bohatých na výživu, z ktorých nepriberie. "Často sa ma pýtate, ako sa stravujem a ako môžem byť taká štíhla aj napriek tomu, že stále varím a pečiem. Samozrejme, pravidelne cvičím, ale iba to nestačí. Dôležitá je strava...Sama uprednostňujem ľahšiu medzinárodnú kuchyňu bohatú na vlákninu, vitamíny a omega3 kyseliny (ryby). Obľúbila som si kombinovať rôzne zeleninové šaláty a miešať ich s quinoou, cícerom, šošovicou alebo mladou fazuľkou, avokádom, mrkvičkou, brokolicou a pod. Sú to pre mňa chutné jedlá, ktoré mi dodávajú veľa vitamínov a hlavne sa po nich cítim dobre, plná vitality a energie... Verím, že hlavná je vyvážená, pestrá strava bez veľkého množstva uhľohydrátov a rafinovaných cukrov..." opísala svoj jedálniček v minulosti Andrea.
Ingrediencie:
- 1 hrnček kefíru alebo mlieka
- 2 hrnčeky polohrubej múky
- 2 vajcia
- 1 prášok do pečiva
- 2 lyžice cukru
- kvapka oleja, aby to nelepilo
- 2 nastrúhané jablká
Postup:
Všetky ingrediencie spolu zmiešame. Z cesta pomocou lyžice urobíme na panvici placky a opečieme. "Placky potom obaľ vo zmesi práškového cukru a škorice," dodala svoj tip Verešová.
Instagram/andreaveresovaofficial