Rita zo seriálu Nemocnica miluje dobré jedlo: TOTO vie pripraviť najlepšie!
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: TV JOJ
Henrieta Mičkovicová, ktorá stvárňuje v seriáli Nemocnica doktorku Ritu Bílú, je roky štíhla ako prútik, pričom si dokáže dobré jedlo nielen užiť, ale tiež ho vie výborne pripraviť. Možno vás prekvapí, čo jej ide najlepšie!
Sympatická herečka Henrieta Mičkovicová žije už dlhé roky v harmonickom partnerstve s hereckým kolegom Alexandrom Bártom, od ktorého je staršia o takmer desať rokov, čo vôbec nepoznať. Možno k spokojnému spolužitiu prispieva aj dobré jedlo, ktoré Heňa doma s láskou pripravuje.
Henrieta Mičkovicová hrá v seriáli Nemocnica MUDr. Ritu Bílú, ktorá plnila od začiatku seriálu negatívnu funkciu. Rita ako polepšená hriešnica rozbieha novú kariéru, ale stále čakáme, či sa zmenila alebo má niečo zaľubom a vyčká v nemocnici svätého Martina na svoju príležitosť.
Sledujte novú sériu seriálu Nemocnica v pondelok a stredu o 20:40 na JOJke!
Aká je Henrieta Mičkovicová kuchárka?
Čo sa týka stravovania v rámci udržiavania štíhlej postavy, Henrieta je presvedčená, že najdôležitejšie je pristupovať k tomu prirodzene a so zdravým rozumom. “Celkovo čo sa týka stravovania je podľa mňa zdravý rozum najdôležitejší. Moje také heslo a pravidlo je, že najlepšie a najzdravšie je jedlo pripravené z domácich zdrojov a kvalitných surovín. Aby to zbytočne nešlo k nám cez pol zemegule. Uprednostňujem určite to, čo je aktuálne sezónne, to mi príde najrozumnejšie. Možno je aj toto cesta, aby sme obmedzili vznik rôznych intolerancií, tiež som s rôznymi bojovala. Aj tu treba prihliadať na vek, pretože keď sme starší, naše telo už nemá enzýmy, ktoré by vedeli niektoré veci spracovať, rozložiť a podobne,” povedala nám herečka, ktorá má rada dobré jedlo, ale jediné najobľúbenejšie nemá.
TV JOJ
“Nemám úplne že špeciálne obľúbené jedlo. Je to tak rôzne. Napríklad teraz je obdobie špargle a ja by som si veľmi rada pripravovala každý deň obľúbenú zelenú špargľu, ale keďže ostatní príslušníci rodiny túto moju vášeň pre špargľu až tak nezdieľajú, striedame to. U nás v rodine má úspech čokoľvek, čo je pripravené dobre, čo chutí.”
A čo vie pripraviť zo všetkých jedál najlepšie? “Ja si myslím, že celkom dobre viem pripravovať mäso. Takú tu poctivú prípravu - “slow cooking” na nízkej teplote. Trvá to síce dlhšie, ale ak to dobre človek dochutí, dá do trúby, nemusí byť stále pri tom. Ten výsledok naozaj stojí za to,” dodala Henrieta.
View this post on Instagram