Zuzana Vačková a jej veľkonočná roláda: Vďaka TOMUTO je oveľa chutnejšia
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: instagram/zuzanavackova, youtube/zuzanavackova6458
Pripravujete si na Veľkú noc tradičnú roládu? Ak áno, vyskúšajte recept Zuzany Vačkovej, ktorá miluje, ak je nielen chutná, ale aj poriadne farebná!
Zuzana Vačková je v kuchyni ako doma! Nie raz sa jej pomocou správne nastavenej stravy podarilo schudnúť a svojimi receptami inšpirovala mnohé iné ženy. Chutný je aj jej recept na tradičnú veľkonočnú roládu, ktorú si doma naozaj jednoducho pripravíte. V čom je tá Zuzanina výnimočná? Pridala do nej medvedí cesnak, ktorý jej dodal jedinečnú chuť!
Viac zaujímavých receptov nájdete aj v kulinárskej šou Bez servítky - každý pracovný deň od 17.50 na JOJke.
Ingrediencie:
- 7 uvarených vajec
- 2 čl horčice
- soľ, čierne korenie
- nadrobno nakrájaná cibuľka
- nadrobno nakrájaná kápia
- hrsť nadrobno nakrájaného medvedieho cesnaku
- hrsť nadrobno nakrájaného špenátu
- šunka
- plátkový syr
Postup:
Vajce, horčicu, korenie, cibuľku a kápiu spolu premiešajte. V inej miske zmiešajte špenát a medvedí cesnak. Na potravinovú fóliu poukladáme šunku a na ňu plátkový syr. Na ten natrieme tenkú vrstvu vajíčkovej plnky. Na ňu nasypeme medvedí cesnak so špenátom, pritlačíme a začneme zavinovať. Hotovú roládu poriadne obalíme potravinovou fóliou a dáme na celý noc do chladničky.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame